tammikuu 19, 2005

Tunarointia sairaalassa

Kävin aamulla sairaallassa antamassa pari rutiininomaista verinäytettä, ja ajattelin, että kun en osu paikalle pahimpaan ruuhka-aikaan, niin selviän koettelemuksesta varttitunnissa. Edelläni jonossa oli kymmenen ihmistä, ja lopulta näytteenottohuoneeseen päästyäni laskin paikalla viisi hoitajaa. Loppujen lopuksi sairaalassa vierähti tunti, mikä on kyseisen laboratorion normaaliin ripeyteen verrattuna aivan käsittämättömän poropeukaloista - mitä lie kesäharjoittelijoita. Minun vuoroni tullessa hoitaja painoi vuoronumeronappia varmaankin kolmeen kertaan, jolloin ovea lähempänä olleet ehtivät kiilaamaan väliin, eikä minua palvelemaan enää löytynytkään yhtään hoitajaa.

Olisin mielelläni antanut voimallista negatiivista palautetta, mutta tarkemmin ajateltuna en halunnut kiukutella hoitsulle, joka ujutti terävää, ohutta teräsputkea käsivarteeni. Olisko se edes auttanut? Ehkä henkisesti.

Huomautus, sattuneesta syystä tämä merkintä jäi aikaisemmin julkaisematta, mutta laitetaan se nyt oikean päivän kohdalle.

Posted by Henri at 19.01.05 20:41
Comments