joulukuu 19, 2004

Tasaluvut paukkuvat

Vietimme iltapäivän Jaana-Marin kanssa tänään jouluostoksilla ja onnistuimmekin löytämään noin puolet tarvitsemistamme lahjoista, mutta niiden etsiminen mm. dvd-kaupoista kostautui: Kodin ykkösestä tarttui mukaan yksi dvd, Free Record Shopista kolme, Tunnelin Anttilasta kaksi ja Stockmannilta kolme. Päivän löytöjä olivat kahden levyn erikoispainos Lars von Trierin Breaking the Wavesistä seitsemällä eurolla (FreeRS) ja Roger Gormanin tuottama kulttipätkä Rock'n'Roll High School kympillä (Stockmann).

Tämän päivän ökyilyn ansiosta mittari hurahti kuin ohimennen yli seitsemän sadan. Edellisestä tasaluvusta ei ole kuin reilut kuusi kuukautta, eli tahti tasaista. Uutta kuvaa en ryhdy ottamaan, koskapa levyt ovat vaihteeksi edes kohtalaisessa järjestyksessä, mutta jos haluatte apua määrän visualisointiin, niin voitte kuvitella tuohon aiempaan kuvaan reilut puolitoista pinoa lisää.

Vaan on niitä katsottukin. Tämän vuoden kaksisataa meni rikki jo viime viikolla ja pari viikkoa sitten paukahti 1800 elokuvaa siitä, kun ryhdyin pitämään leffapäiväkirjaani kahdeksan ja puoli vuotta sitten. Tämän vuoden katsaus on luvassa tuttuun tapaan ensi vuoden alkupäivinä. Viime päivinä eniten ovat sykähdyttäneet Men with Guns, Monster, Kukushka ja 8 Mile, jonka lälkeen viimein huomaan hämmennyksekseni pitäväni Eminemistä.

Korjaus 16.05.2005: kun sitä oikein lukee, niin kuusi kuukattahan niiden 600 ja 700 välillä ehti vierähtää

Posted by Henri at 19.12.04 00:57
Comments

Omat luvut:
-80 DVD:tä
-100 VHS:ää
800 katsottua listattuna

Posted by: Raimo at 19.12.04 21:37