joulukuu 09, 2004

Vähänkö skifiä?

Tiedemiehet, nuo maailmanvalloituksesta märästi päiväuneksivat vesikauhuiset koirat, ovat jälleent asialla: Rotan aivot lentävät suihkuhävittäjää (The Register). Teknisesti ottaen kyseessä ovat hermosoluista laboratoriossa kasvatetut "aivot" ja taisteluhävittäjäkin on vain simulaattori, mutta artikkelin mukaan tähtäimessä ovat oikeat miehittämättömät lennot sekä orgaaniset tietokoneet, jotka eivät olisi niin vahingoittuvaisia pienille vioille. Joopa joo, rotanaivoarmeijaa ne kuitenkin kehittelevät.

Tiedemiehet eivät kuitenkaan ole ainoita, joilla mielikuvitus lentää (kunpa olisi edes mielikuvitusta lennokkaampiin aasinsiltoihin).

Tämän minäkin olisin halunnut keksiä ja toteuttaa Suomeksi: Shhh! - Society for HandHeld Hushing (pdf-dokumentti www.coudal.comista). "Sinulla on varmasti menossa järisyttävän mielenkiintoinen keskustelu, mutta me muut matkustajat emme halua tietää mitä se sanoi siitä toisesta Siis ole ystvällinen ja tuki turpasi." Eli tyylikkäitä lentolehtisiä jaettavaksi kännykkään möliseville ääliöille.

Posted by Henri at 09.12.04 22:59
Comments