joulukuu 08, 2004

Satunnainen soittolistameemi

Meemit ovat sairaus, mutta Janne ja Outi onnistuivat tartuttamaan tämän. Soittolista satunnaistoistolle ja 10 ensiksi soinutta listaan, vaikka kuinka nolottaisi. Ja eikun menoksi:

  1. DJ Danger Mouse: Change Clothes
  2. Eläkeläiset: Humppabarbi
  3. Depeche Mode: Shine
  4. Joachim Witt: Schwingenschlag
  5. Laibach: Das Spiel Ist Aus
  6. Megaherz: Wir Sterben Jung
  7. Pornosonic feat. Ron Jeremy: Dick Dagger's Theme
  8. Manfred Hubler & Siegfried Schwab: There's Not Satisfaction (levyltä Vampyros Lesbos: Sexadelic Dance Party)
  9. DJ Oliver "Ladykiller" Bizquit: Outro (levyltä: Grand Theft Auto Vice City - volume 6: Fever 105)
  10. Kool & The Gang: Jungle Jazz

Nyt herää kyllä epäilys, että iTunes painottaa satunnaissoittoaan biiseihin, joita ei ole hetkeen soitettu sillä viime aikoina tiuhaan soineet Rammstein, Anastacia, Eisbrecher, Dido ja Nightwish loistavat poissaolollaan. Ensimmäiseen kahteenkymmeneen mahtui sentään yksi Ricky Martin. Toisaalta 10 biisin otos 1700 kappaleen soittolistasta ei vielä kerro koko totuutta suuntaan eikä toiseen. Olipahan kuitenkin virkistävä kokeilu.

Lisäys: Koskapa alkuperäisiin sääntöihin kuului, että saman artistin kappaleet skipataan ensimmäisen jälkeen, niin kaunistelin listaa yhden Depeche Moden ja yhden Eläkeläisten verran.

Posted by Henri at 08.12.04 10:45
Comments

Sulla on kaksi Depeche Modea, soo soo. Saman artistin kappaleet oli määrä hypätä yli. :D Jos minäkin olisin laittanut listalle kaikki CMX:t mitä shuffle tyrkytti, olisin pelastunut Hanna Pakariselta ;)

Posted by: Outi at 08.12.04 12:16

Ja toinenkin kommentti: mun iTunes ei ainakaan ihan täysin painottanut pölyttyneeseen materiaaliin, sillä listan #10 on mun "Top 25 most played" -listalla neljäntenä.

Posted by: Outi at 08.12.04 12:21

Korjataan... eli kaunistellaan listaa.

Posted by: Henri at 08.12.04 12:50