marraskuu 30, 2004

Laatuvalokuvaa

Tässä on nyt pari päivää ihmetelty uuden Photon (nro 414, Novembre 2004) korkeaa laatua. Jo pelkästään tämänhetkisen suosikkivalokuvaajani David LaChapellen jumalainen muotokuva Angelina Joliesta (tässä kehyksistään irrotettuna) olisi koko lehden arvoinen, mutta lehdessä on vielä 14 sivun mittainen esittely Erwin Olafin teoksista vuosien varrelta. Ja mahtuupa lehteen toki vielä muutakin katsomisen arvoista.

Molempien taiteilijoiden webbisaiteilla on varsin edustava otos heidän kuviaan, joita ainakin minä voin ihastella tuntitolkulla miettien millaisen kuvan minä ottaisin Tom Jonesista, Tommy Leestä, Patricia Arquetesta tai Deborah Harrystä, jos minulla olisi rajaton budjetti ja edes puolet LaChapellen mielikuvituksesta. Ennen kuin nämä ehdot pääsevät täyttymään, minun täytyy "vain" kuvata omaksi ilokseni, harjoitella ahkerasti ja hinkua lähipiiriäni poseeraamaan.

David LaChapelle on muuten syntynyt 1969 ja on silti ehtinyt olla huipulla jo melkein kymmenen vuotta. Kaksi galleriaa kiellon päälle: Christina Acquilera ja Lil' Kim.

Posted by Henri at 30.11.04 00:39
Comments