marraskuu 28, 2004

Mitä seuraavaksi?

Niin se kai on, että lopun lähetessä tahti vaan kiihtyy. Viime viikonloppuna ja maanantain katsoimme 16 jaksoa Deep Space Nineä ja tällä viikolla pääsimme jo siihen pisteeseen, että eilisen Eddie Izzard -maratonin tyssähdettyä saatoimme tänä aamuna aloittaa viimeisen, yhdeksän jakson mittaisen lopputarinan. Koko päivä siihen meni, mutta eipä sitä keskenkään voinut jättää. Välillä oli pistäydyttävä ulkona hakemassa syötävää, mutta nyt on hyvä mieli. Pysyn edelleen sanassani, että DS9 oli 90-luvun paras scifisarja.

Katsoimme siis hieman reilussa kolmessa kuukaudessa koko seitsemänvuotisen sarjan lävitse. 176 jaksoa vastaa noin 60 täyspitkää elokuvaa, niinpä tuona kolmena kuukautena muut harrastukset ovat olleet melkolailla nollassa. Niitä elokuvia on tullut katsottua vain 42 ajassa, jossa normaalikulutus olisi vähintään pari-kolmekymmentä enemmän. Kuntoiluharrastus on jäänyt. Tällä viikolla sentään sain myös Halo 2:n loppuun, ja vaikka peli oli muuten erinomainen, niin olen kyllä sen loppuun hyvin pettynyt.

Kaikista "uhrauksista" huolimatta nämä kolme kuukautta ovat olleet "vaivan" arvoiset ja nyt edessä odottavat uudet haasteet. Ensi viikolla olisi toiveissa hankkiutua uudelleen kuntosalille ja sitouttaa itsensä vähintään neljän kuukauden projektiin. Syntymäpäivän koittaessa maaliskuussa peilistä toivottavasti katsoo vähemmän veltto heppu.

Posted by Henri at 28.11.04 23:00
Comments