marraskuu 24, 2004

Viisi vuotta

Viittä vuotta voidaan hyvällä omallatunnolla pitää merkittävän mittaisena ajanjaksona kenen tahansa ihmisen elämässä - saati sitten minunkaltaiseni nuorukaisen. Viiteen vuoteen on mahtunut paljon. Olen omakohtaisesti elänyt it- ja mobiilimaailman hullut vuodet, nousuineen ja yt-neuvotteluineen. Minussa on väärän diagnoosin ansiosta todettu syöpä, jota ei koskaan ollutkaan, ja muutenkin olen ravannut sairaaloissa useammin kuin suurin osa ihmisistä ehtii ennen eläkeikäänsä. Olen ollut työttömänä ja paiskinut töitä apinan raivolla. Olen luopunut monista vanhoista harrastuksista ja löytänyt tilalle uusia, joille uhraan vapaa-aikani.

Olisi väärin sanoa, että kaikki nämä kokemukset kalpenisivat merkityksettömiksi jonkin asian edessä, joten muotoilen asian niin, että kaikki kokemani vastaiskut pyyhkiytyvät unholaan, ja kaikki elämän ilot kymmenkertaistuvat sen ansiosta, että olen saanut viettää tämän viisi vuotta maailman ihanimman naisen, vaimoni Jaana-Marin, kanssa. Tämä suhde on minun elämäni kiinto- ja keskipiste. Rakastan vaimoani yli kaiken.

Viisi vuotta on merkittävä aika ihmiselämässä, mutta sen sanottuani minut valtaa ajatus, että mikäli terveys kestää, niin tätä ruusuilla tanssimista on edessä vähintään viisikymmentä vuotta. Kymmenkertainen aika - satakertaiset ilot.

Posted by Henri at 24.11.04 12:38
Comments

Ihanan positiivinen blogaus! Kaikki on niin kiinni siitä, miten asiat näkee, ja siitä, että osaa arvostaa sitä mitä itsellä on.

En voi muuta kuin olla onnellinen puolestasi! :)

Posted by: HunnuH at 24.11.04 13:07

Awwww, kaunis merkintä! Minä odotan innolla omaa viittäkymmentä vuottani Jannen kanssa :D

Posted by: Outi at 24.11.04 14:11

Hienoa lukea tällaista tekstiä. Onnea yhteiselle taipaleelle jatkossakin!

Posted by: vm at 24.11.04 14:30

Ja täällä minä poden rakastuskohtausta työpaikkani puhelinvuorossa, ihan pitää räpytellä...RAKS!

Posted by: Jaana-Mari at 24.11.04 14:40