marraskuu 12, 2004

"Mä mestaripäällikkö oon..."

En osallistunut rumbaan keskiyöllä Stockmannilla, mutta torstaina poimin töiden jälkeen Anttilasta Halo 2:n, ja sen hakkaamista tuli jo eilen kokeiltua hetken aikaa. Ensivaikutelma on positiivinen, mutta pidempää syventymistä vaaditaan ennen kunnon arvion antamista. Laatikosta löytyi myös kahden kuukauden ilmainen testiaika XBox Live -palveluun, joten sitäkin tulee varmaan jossain välissä kokeiltua.

Mestaripäällikköily keskeytyi eilen illalla vaimoni ja Lissun palatessa ostosreissultaan vaatien elokuvailtaa. Jalona ihmisenä uhrauduin heidän pyyntönsä edessä, ja valitsimme hyllystä tanskalaisen rikoselokuvan I Kina spiser de hunde, jonka jatko-osan Gamle maend i nye biler olimme jo ehtineet katsastamaan aikoja sitten. Jatko-osa, tai esi-osa, kuten pian kävi ilmi, oli riemukkaan letkeä rikoskomedia. Tässä valossa tämä ensimmäinen leffa otti itsensä minun silmissäni paikoitellen liiankin vakavasti.

Näyttelijät olivat kuitenkin erinomaisia ja juoni samaa peruslaatua, jota näiden ja Blingende lygterin tekijätiimiltä osaakin odottaa. Omalla tavallaan tämän poppoon elokuvat ovat Tanskan Raid.

Palaan vielä nopeasti Halo 2:een, sillä sain julkaisuhulabalooosta kuitenkin pienen vilauksen keskiviikkona Anttilan hyllyjen välissä, kun jokin takaani kävellyt herätti huomioni sillä, että sen pää keikkui parikymmentä senttiä omaani korkeammalla, ja sitä ei kuulkaa tapahdu usein - ja sehän oli ilmielävä Master Chief täydessä sotisovassaan. Liipasinsormia alkoi samantien kutkuttamaan. Tänä viikoloppuna ne tulevat saamaan rasitusvamman.

Posted by Henri at 12.11.04 10:48
Comments

Ensi viikon alkupuolella sykähtää PC-ihmisen sydän: Half-Life 2.

Posted by: Jussi Og at 12.11.04 12:04