marraskuu 02, 2004

Olo kuin elävällä kuolleella

Kahdeksan peräkkäistä työpäivää ja melkein 80 tuntia. Nyt jo hieman helpottaa, mutta viimeinen puristus on vielä edessä. Tänään olen juonut lähes pelkästään vihreää teetä ja vatsa on rauhoittunut eilisestä nipistelystään.

Sunnuntai-iltana kävelin harkiten pikaista aivojenluovutusoperaatiota. Sellaisia, joskin väkivalloin suoritettuja, oli luvassa illan elokuvassamme Shaun of the Deadissä, romanttisessa zombie-komediassa - tai ZomRomComissa, kuten sitä briteissä mainostetttin. Riemastuttavan komedian takaa löytyy Simon Pegg, jonka näyttely- ja kirjoitus-ansioihin kuuluu laatukomediasarja Spaced, josta puolestaan on elokuvaan löytynyt muitakin kykyjä.

Aivan täydellinen Shaun ei ole, sillä välillä sorrutaan ilmiselvyyksiin ja todella halpaan huumoriin, mutta suurimman osan ajasta elokuva jaksaa naurattaa ilon kyyneleet silmissä. Tämä ei päädy Suomessa teattereihin, eikä taida olla kovin korkealla dvdee-julkaisijoidenkaan listoilla. Playstä löytyy, ja uskallan tätä Spacedista pitäneille lämpimästi suositella.

Posted by Henri at 02.11.04 15:14
Comments