lokakuu 13, 2004

Hulluna "Päivillä"

Kykenen sympatiseeraamaan toveri Mertenin hetken huumaa. Menin nimittäin minäkin eksymään töiden jälkeen keltaisten muovipussien kaaokseen. Viekoittelevat äänet kuiskuttivat korvaani "osta, osta, osta!", ja minähän ostin. Vasta kassalla tajusin kasvattaneeni hyllyssä lojuvien näkemättömien elokuvien määrää neljännekselle.

Yhdeksän euron vähintäänkin siedettävään hintaan mukaan tarttuivat Toy Story, Toy Story 2, Monsters Inc., Master and Commander: The Far Side of the World, Kukushka, Hymypoika, Raid, Terminator 3: Rise of the Machines ja 8 Mile.

Tähän kun laskee päälle eilen Anttilan tyhjennysmyynnistä poimimani The Magdalene Sistersin ja The Kid Stays in the Picturen sekä Playstä tulossa olevat viisi leffaa tai tv-sarjaa, nin voitaneen sanoa, että DS9in aiheuttama väliaikainen hankintasuvanto on ohitettu, ja kokka on uljaasti kohti 700 dvdeen rajaa. Dsysissä puolestaan lähestytään neljännen kauden loppua.

Huomaan päivittäneeni vasemman palkin linkkilistaa viimeksi tammikuussa. Taitaa olla aika hankkiutua siitä eroon. Miltä kuulostaisi epäsäännöllisesti päivittyvä vinkkilista mielenkiintoisiin dvd-alennusmyynteihin? Niinkuin tähän, jossa Amazon tarjoaa Foxin tv-sarjojen ensimmäisiä kausia jopa 75% alennuksella. Futuraman, Buffyn, Angelin tai The Simpsonsin eka kausi reilulla 12 eurolla (+postikulut)?

Sitten olisi vielä ne Eddie Izzardin showt.

Posted by Henri at 13.10.04 23:45
Comments

Hyvältä idealta kuulostaa! Itekki meinasin Monsters Incin ostaa, mutta se näyttikin olevan joku karvalakkimalli ilman kommenttiraitaa.

Posted by: Ville at 14.10.04 00:26

Jep. Mä en niin hirveästi kommenttiraidoista perusta, mutta tässäkin painoksessa on näköjään muutama varsin kivan kuuloinen muu ekstra.

Posted by: Henri at 14.10.04 08:07

Se ostamasi Master and Commander taitaa myös olla pelkistetty versio ilman extroja (sitä käsittämättömästi elokuvan yhteyteen sijoitettua I, Robot -dokkaria lukuunottamatta)? Ei ne noin halvalla voisi sitä tupladeeveedeetä myydä, mutta pitää nyt kuitenkin varmistaa.

Posted by: Tuuli at 14.10.04 20:33

Niinpä on. Tämä elokuva ei ole mulle millään muotoa tärkeä. Ostinpahan pois, kun muutamat ystävät ovat kehuneet.

Se kahden levyn erikoispainos, jota sen sijaan vakavasti harkitsin oli A Fish Called Wanda. Pitäisi sitten trokata se yhden levyn Britti-painos jonnekin.

Posted by: Henri at 14.10.04 22:44