syyskuu 07, 2004

Amazon toimittaa

Paketteja, paketteja. Sain päivällä iloista ii-ämmää: torstaina tilaamani digikamerara oli saapunut Britti-Amazonista ystäväni työpaikalle Englannissa. Kotimaassa posti puolestaan toimitti minulle melkein kuukuaden matkalla seikkailleet Jenkki-Amazonista tilaamani kirjat ja dvdeen. Kyllä nyt on taas hyvä mieli.

Britti-Amazon (tai Canon, tiedä häntä) on ollut anteliaalla päällä ja laittanut kameran mukaan muistikortin. Parhaalla kuvanlaadulla tälle 32 megatavun tilaihmeelle mahtuukin kokonaiset 15 kuvaa uudella kamerallani. Kyllä sillä kelpaa ottaa viikon ulkomaanmatkan kuvat. Ymmärrän kyllä, että kortti kelpaa juuri ja juuri kameran toimivuuden testamiseen, mutta muutoin 32-megaisten Compact Flashien valmistaminen hämmentää. Missä ihmeessä tuon kokoluokan kortteja voisi tositoimissa käyttää? MMC:n tai Memorystickin vielä ymmärtäisin, sillä puhelimissa esimerkiksi ei niin suunnattomasti muistia tarvita - paitsi, jos käyttää kameraa tosissaan, mutta CF:ää ei taideta juuri puhelimissa käyttää.

Loppuillasta seikkailimme Juhanan kanssa Merihaan parkkihalleissa ja otimme nuoresta elokuvataiteilijasta kovin näköisiä ja tunnelmallisia muotokuvia. Joukkoon eksyi ainakin yksi kuva, joka ensikatsomalta kelpaisi alle 20 kuvan ihmisportfoliooni, joten täytyy olla tyytyväinen. Tämä oli sitten jo viides tai kuudes setti, jonka tutotokset makaavat raakakopioina kovalevylläni. R&A:n jälkeen on pakko ryhdistäytyä ja urakoida uusia gallerioita webiin.

Posted by Henri at 07.09.04 00:00
Comments