elokuu 30, 2004

Musiikkivideoita

Parin päivän sisään on ruudulle ilmestynyt parikin musiikkivideota, jossa on ilmisielvää vittuilun makua.

Rammsteinin uuden levyn kakkossinkun Amerikan video on paljon tiukempi kuin yhtyeelleen hämmentävän popahtava kappale. Suosikkejani ovat hampurilaisia mässäävät buddhalaismunkit ja tietenkin kuun kamaralla Star Trek -flipperiä pelaavat astronautit (olen sillä lailla helppo). Linkit videoon löytyvät Herzeleid.comin elokuun 24. päivän merkinnästä.

Nick Cave and the Bad Seedsin videossa Bring It On puolestaan näytetään pitkää nenää, tai suorastaan keskisormea, musiikkivideoteollisuudelle itselleen. Tarina kertoo, että musiikkikanavia vähemmän seuraava Cave olisi kysynyt millaisia musiikkivideot tätä nykyä ovat, johon hänelle oli vastattu, että enimmäkseen niissä hikiset, mikroshortseihin pukeutuneet mustat naiset heiluttavat persettään. Artisti oli tähän todennut, että Okei, tehdään sitten semmoinen. Pienellä googletuksella lopputulos löytyy vaikkapa Clipland -palvelusta.

Posted by Henri at 30.08.04 00:21
Comments

Joo, paitsi että Caven videon ilmestymisestä on vähän pidempään, melkein vuosi. Se taisi olla Nocturama-levyn ensimmäinen video. Niiltä on jo tullut seuraavankin levyn ensimmäinen video ulos.

Muutoin olen kyllä samaa mieltä.

Posted by: Merten at 30.08.04 08:18

No, minulle se oli uusi ;-)

Posted by: Henri at 30.08.04 11:02