elokuu 29, 2004

Viikon tauko

Niinhän siinä sitten kävi, että DS9 vei mennessään. Viikon saldo on vähän reilu tuotantokaudellinen scifiä, ja kuten arvelinkin myös sarjaa ennen näkemätön Jaana-Mari jäi saman tien koukkuun. Minulla oli selkeä muistikuva, että Duet oli parin ensimmäisen kauden paras jakso, mutta silti yllätyin siitä kuinka kananlihalle ihoni meni jakson erinomaisuuden edessä.

Juurikaan muuta huusholissamme ei sitten ole viikon sisällä puuhattukaan. Ehdimme sentään osallistui yksille mainioille kokkareille, joiden jatkoksi eksyin Kallion blogaajatapaamiseen, jossa tapasin jos jonkinmoista vipeltäjää, niin uusia naamoja kuin vanhoja tuttujakin.

Koskapa tv-sarjaputkessamme emme ehtineet koko viikkoon nähdä yhtään elokuvaa, niin Jaakon ja Juhanan intruusio katsomaan hyllyssä jo kuukauden päivät roikkunutta Outfoxedia oli suorastaan tervetullut. Dokumentti oli hieno, ja näin eurooppalaisesta näkökulmasta hetkittäin jopa aivan absurdi. Hienoimmat hetket tarjosi taas kerran Bill O'Reilly, mies johon henkilöityy kaikki se, mikä amerikassa tänä päivänä on vikana.

Esimerkkinä näytettiin O'Reillyn haastattelu Jeremy Glickistä, jonka jälkeen näytettiin ja todistettiin kuinka O'Reilly myöhemmin käänsi kaiken Glickin sanoman päälaelleen, tunki sanoja tämän suuhun, ja valehteli katsojille päin naamaa. Eräs dokumentissa haastateltu oli ottanut selvää, voiko O'Reillyn haastaa oikeuteen kunnianloukkauksesta, ja asioihin perehtyneen lakimiehen vastaus oli ollut, ettei siitä olisi mitään hyötyä, koska O'Reilly on tunnetusti patologinen valehtelija, joka ei tiedä itsekään milloin puhuu totta ja ei - ja tämä mies on yhdysvaltain suurimman uutiskanavan pääkommentaattori.

Jälkikirjoitus: Tämän viikon aikana, jolloin en ole blogimoottoriani käynnistänyt, on akseleiden väliin ilmestynyt yli 50 kommenttispämmiä. Tulen aina yhtä iloiseksi, kun joku työkseen tuhoaa harrastukseni hedelmiä. Valitettavasti sekä MT-Blacklist ja MT-CloseComments -pluginit ovat osoittautuneet toimimattomiksi ratkaisuiksi. Tässä palavat sekä hermot että hihat.

Posted by Henri at 29.08.04 23:50
Comments