elokuu 16, 2004

Terry "T-Bone" Richardson

Terry Richardson on yksi maaliman nimekkäimmistä ja tunnustetuimmista muoti- ja glamour-kuvaajista. Mies on muun muassa Sisleyn viimeisten kataloogien takana. Olen aina pitänyt hänen omintakeisesta, rosoisesta ja jopa rujosta tyylistään.

Richardson on myös ikuinen kapinallinen. Miehen virallisilla sivuilla supersankarit harrastavat homoseksiä, sperma roiskuu ja omakuvissa "T-Bone" esittelee mittavaa elintään. Tietystä tarkoitushakuisuudesta huolimatta Richardson kuvaa ihmisiä aidoimillaan, ja vangitsee pokkarikameralla "räpsittyihin" kuviinsa jotain kohteensa sisimmästä.

Jöpöttävien elinten ja leviteltyjen jalkovälien lomassa esiintyvät omassa galleriassaan sellaiset tähdet, kuin Kylie Minogue, Viggo Mortensen, Chloe Sevigny, Morrisey, Catherine Deneuve, Macaulay Culkin, Justin Timberlake ja Vincent Gallo. Kolmesta viimeisestä Richardon on saanut aikaan herkimmät muotokuvat.

(Ja jos en vielä vääntänyt tarpeeksi rautalangasta, niin sivut sisältävät materiaalia, joka saattaa loukata tai järkyttää meistä herkimpiä. Ameriikan Yhdysvalloissa, vapauden ja omenapiirakan kotimaassa, näiden sivujen katselusta toimistolla saisi monella työpaikalla automaattiset potkut. Olkaat varoitetut ja edetkää omalla vastuulla.)

Posted by Henri at 16.08.04 19:00
Comments