elokuu 12, 2004

Melkein ostoksilla

Huh. On elämää hektisenä pidellyt...

Palatkaamme siis parin päivän taakse, ja siihen kun seisoin Akateemisessa Kirjakaupassa Kolibrin kanssa tekemämme diilin mukaisesti Miévillen Perdido Street Station karvaisessa kourassani. Hetken aikaa kirjan takakanteen liimattua hintalappua tuijotettuani tulin kuitenkin järkiini. Miksi ihmeessä maksaisin pokkarista 15 euroa, kun saman kirjan saa Amazonista reilusti alle puoleen hintaan. Saan samalla tilattua sen kauan kaipailemani valokuvien retusointioppaankin.

Toinen melkein virheostos sattui samana iltana, kun olin jo tilaamassa Hellboyn tuplalevyä R3-versiona (alle 15 euroa CD-Wow:ssa), kun huomasin, että leffasta ilmestyy lokakuussa parikymmentä minuuttia pidempi director's cut. Se on tietysti aluksi tyyriimpi.

Tänään "melkein ostaminen" toivottavasti muuttuu kulutusjuhlaksi, kun töiden jälkeen metsästän Anttilasta minulta puuttuvat kolme Suomessa julkaistua Kaurismäen leffaa kympin sopuhintaan.

Lopuksi puffaan vielä uudehkoa Suomalaista DVD-blogia, jossa näyttäisi olevan mm. mielenkiintoisia linkkejä alennuksiin ja arvosteluja. Myönnän - 50 elokuvan b-hirviöleffa-boksit kiinnostavat.

Ei muuta.

Posted by Henri at 12.08.04 11:07
Comments