elokuu 02, 2004

Vuosipäiviä

Vuodet vierivät, kuukaudet kierivät - päivät siis... pyörivät? Elokuvia ja Valokuvia täyttää huomenna kaksi vuotta. Kahteen vuoteen mahtuu hyviä hetkiä, monta elokuvaa, monta valokuvaa sekä noin 140000 vieraillutta kävijää. Kiitos.

Tällä viikolla tulee täyteen myös kaksi vuotta uudessa työpaikassa. Sekin on ollut vuoroin ylä- ja vuoroin alamäkeä. Välillä on melkein luovutettu, mutta nyt näyttää hyvältä - viihdyn tiimissäni ja tehtävissäni.

Nämä vuosipäivät kalpenevat kuitenkin sen tärkeimmän rinnalla. Sillä tänään, 2. elokuuta 2004, tulee kuluneeksi viisi vuotta siitä kun maailmani muuttui peruuttamattomasti ja vastaanpitelemättömästi - ei sillä että olisin pyristellä halunnutkaan. Jotakuinkin neljän tunnin päästä on hiekkaa tiimalasissa valunut viiden vuoden edestä sen jälkeen kun eräs kulttuuriantropologian ylioppilas astui ovestani graduhaastatteluaan tehdäkseen.

Asiaa oli toki pohjustettu ystävien toimesta (kiitos, Lissu ja Suvi), mutta ilmeisesti minunkin viehätysvoimallani oli jotain tekemistä asian kanssa (vai onko se vain niin, että jokainen sammakko löytää joskus prinsessansa), sillä kaksi päivää myöhemmin olimme ensimmäisillä treffeillämme. Ja loppu on historiaa. Edessä oli toki vielä monta mutkaa, sillä elämää suurempi rakkaus alkoi virallisesti vasta 24. marraskuuta 1999 "toisilta ensimmäisiltä treffeiltämme". Nyt puoli vuosikymmentä myöhemmin rakastan vaimoani edelleen päivä päivältä enemmän - ja sitä en voi koskaan korostaa tarpeeksi.

Posted by Henri at 02.08.04 13:59
Comments

Niinhän se on, että rakkaus se vaan käytössä kasvaa eikä kulu. Onnea nyt ja aina! :)

Posted by: HunnuH at 02.08.04 16:53

RAKSTAN SUA IHAN HÖPÖNÄ! Maltoin hädin tuskin odottaa että pyysit treffeille, vastasin kyllä melkein ennen kuin pääsit edes kysymyksen loppuun. Vielä tärkeämpää tietysti oli että pyysit toistekin, sillä kahvilla ollaan vieläkin. Ja jos lukijakuntaa joskus epäilyttää että onko se nyt niin auvoa ja ihanuutta se parisuhde vuosien jälkeen niin on se. Henrin kanssa on. Mun sammakkoni on täysosumaprinssi!

Posted by: Jaana-Mari, Vaimo at 02.08.04 17:19

Mitäs tähän voi sanoa, paitsi: Onnea rakkaat ystävät!!!!!

Posted by: Drqagon at 03.08.04 00:32

Onnea ihan hirmuisen paljon - voin vain kuvitella millaisissa fiiliksissä olette olleet :) Mikään ei ole niin ihanaa kuin rakkaus.

Posted by: Outi at 03.08.04 22:01