heinäkuu 28, 2004

Pettymyksiä ja riemunkiljaisuja

Nyt kun se on viimein täällä, nii on pakko sanoa, ettei Rammsteinin uusi single (linkin takaa löytyy Herzeleid.comin hyvälaatuinen Mein Teil musiikkivideo) täysin vakuuta. Parin kuuntelun jälkeen en osaa vielä sanoa mikä tökkii. Kertosäkeessä on jonkin verran imua ja video edustaa melko puhdasta Rammstein-estetiikkaa, mutta varsinaisissa lauluosuuksissa kuulisin mieluummin Till Lindemannin jylhää ääntä ilman turhia kikkailuja.

Sen sijaan Kasa-Jussin löytämät Peter Sellersin Beatles-coverit ovat riemukkaita. Todellinen aarreaitta löytyy kuitenkin Jussin linkkaaman blogin kommenteista: The April Winchell Show: Multimedia Archives sisältää satakunta mp3-muotoista kappaletta ja huumoripläjäystä, joiden mukana lisää hurjia Beatles-covereita, Stairway to Heaven noin 15 eri tyylillä (jälleen mm. Beatles-henkinen versio), Trek-hemmojen ja -hemmottarien levytyksiä (William Shatnerin Lucy in the Sky with Diamonds on vain koettava), intialaisia Abba-covereita, ukrainalainen haitari-versio Highway to Hellistä, Amazing Grace Aku Ankan esittämänä ja paljon, paljon muuta.

Selattavaa riittää tuntikausiksi. Erikoismaininnan ansaitsevat hysteerinen lounge-versio Fight for Your Right to Partystä ja saksalainen teknoversio alkuperäisen Star Trekin teemasta.

Posted by Henri at 28.07.04 12:56
Comments

Aarreaitta totta tosiaan! Jäi täysin huomaamatta - kiitos.

Posted by: Jussi Og at 28.07.04 14:10