kesäkuu 23, 2004

Niin lähellä, mutta ei banaania

Melkein, mutta vain melkein, pääsin lomalle tänään. Innokas työtoverini oli varannut huomisaamuksi palaverin, johon minunkin on pakko osallistua (kiitos ja terkkuja Johannalle).

Lohduttaakseni itseäni ja huomisen palkkapäivän (kesälomarahat, jei!) kunniaksi poikkesin Stockalle ja Anttilaan, saaden saaliikseni uusimman Photon (lehti jaksaa ihastuttaa minua aiheillaan ja ällistyttää laadullaan, tällä kertaa vuorossa mainonta, ja Photolle tyypillisesti erityisesti erotiikka mainoksissa) sekä jo jonkin aikaa hyllyssä minua kiusanneen Fawlty Towers-boksin (se on sitten 606, niille jotka seuraavat).

Blogaamaton aika viime viikolla on kulunut tiiviisti töitä tehden (projekti julkaistiin tänään, joten lomalle voi lähteä hyvin mielin) ja viime viikonloppuna hankkimiani Xboxin alennuspelejä (Prince of Persia - Sands of Time, Buffy the Vampire Slayer - Chaos Bleeds ja Crimson Skies - High Road to Revenge).

Elokuviakin on tullut katsottua. Kunhan loma tästä potkiintuu käyntiin, niin saatan jopa jonkinlaisia arvostelujakin kirjoitella. Juhannus-nuksesta en suostu ottamaan stressiä. Olemme kaupungissa.

Posted by Henri at 23.06.04 18:10
Comments