kesäkuu 03, 2004

Joskus on vaikeaa

Tämä kirjoitus kuuluu jatkosarjaamme "kirjoituksia kirjoittamisen vaikeudesta".

Reilu viikko on kulunut edellisestä blogimerkinnästä. Olen osallistunut valmistujaisiin ja häihin kuvaamalla yli 500 valokuvaa. Olen katsonut kuusi mainiota elokuvaa, saanut loppuun erinomaisen kirjan ja saavuttanut juonen lakipisteen aivan käsittämättömän hyvässä konsoliroolipelissä. Olen viihtynyt useitten hienojen nettilinkkien parissa. Olen tehnyt kauaskantoisia innovaatioita blogaamisen saralla. Olen nähnyt ensimmäiset järkevät käytännön sovellukset reaalimaailman hyperlinkeistä. Olen pöyristynyt useamman poliitikon tai virkamiehen julkisista tölväisyistä.

Kaikesta tästä olisin halunnut kirjoittaa. Olen monesti jopa avannut blogin kirjoituskäyttöliittymän. Silti edellisestä merkinnästä on kulunut reilu viikko. Toivottavasti seuraavaa merkintää ei tarvitse odottaa yhtä kauan. Toivottavasti minulla on silloin jotain sanottavaa.

Posted by Henri at 03.06.04 11:00
Comments

Kerro nyt edes mikä peli. Ja kun pääset alkuun, mitkä elokuvat. Ja miksei vielä sen kirjankin nimi. Ja siinä onkin jo kokonainen merkintä! Ihan tosi, mikä peli?

Posted by: Moira at 03.06.04 15:09

Minulle riittää kuulla ihan pienistäkin asioista, kuten Jaana-Marin uusista kengistä. E&V on minulle tärkeä ennenkaikkea siksi että voin mielessäni nähdä mitä ystäväni puuhaavat.

Peli on varmaan KOTOR.

Posted by: Dragon at 04.06.04 01:12

Voinkin jo mainostaa että saamamme tiedon mukaan Jaana-Marille ilmaantuu kenkäpaketti kaukomailta maanantaina. Oi nettikaupan ihanuutta! Uudet kengät! Mustat nyöritettävät nilkkurit, korkoa ja platformia niin että muita huimaa.

Posted by: J-M at 04.06.04 13:40