toukokuu 26, 2004

Sin City

Geek Savant kiinnittää huomioni tulevaan Sin City -elokuvaan. Ensi vuodeksi lupaillun sarjakuvasovituksen ohjaavat yhteistyössä Frank Miller ja Robert Rodriguez, ja se näyttää perustuvan kolmeen erilliseen, mutta yhteennivoutuvaan Sin City -tarinaan, Sin City, The Big Fat Kill ja That Yellow Bastard. Jonkilaista tiivistämistä siis lienee luvassa.

Näyttelijävalinnat eivät suuresti hätkähdytä, mutta lukiessani Mickey Rourken esittävän Marvia, en voinut kuin hymähtää tyytyväisenä. Rourke ei ole kovin usein minua vakuuttanut, mutta Angel Heartissa hän oli suorastaan erinomainen ja vuoden 2000 Animal Factoryssä niin timmissä kunnossa, että heikompia hirvittää. Luulen, että valinta on oikea.

Täytyy varmaan kaivaa albumit hyllystä ja verestää muistia. Edellisestä lukukerrasta kun on luvattoman kauan. Samalla muistan, etten ole edes lukenut viimeisintä To Hell and Back -tarinaa laisinkaan.

Hupaisa triviatieto löytyy Kill Bill: vol. 2:n IMDb-sivulta: Rodriguez sävelsi elokuvaan musiikkia yhden dollarin palkkiota vastaan, jos Tarantino puolestaan ohjaisi Sin Cityyn segmentin samalla tasrahalla.

Posted by Henri at 26.05.04 16:33
Comments