toukokuu 14, 2004

Minun osani

Herzeleid.com raportoi Rammsteinin uuden levyn ensimmäisen sinkun nimeksi Mein Teil ja julkaisupäväksi heinäkuun puolivälin. Odotukset ovat suuret.

Toissapäivänä postiluukusta putosi kirje pankilta, jonka oletin sisältävän ilmoituksen pankki/luottokortin saapumisesta pankin konttoriin, josta voisin sen noutaa esittämällä kuvallisen henkilötodistuksen. Mutta ei, nämä järjen - ja tietosuojan - jättiläiset olivat pistäneet kuoreen käyttövalmiin kortin. "Kirjoita vain sopiva nimikirjoituksentuherrus kääntöpuolelle, niin voit sanoa olevasi Henri Block ja vinguttaa korttia sydämesi kyllyydestä."

Juman-kekka. Suomessa ei varmaankaan katoa postia aivan yhtä paljon kuin Iso-Britanniassa, mutta ajatus niistä hankaluuksista, joihin olisin voinut joutua tämän yhden kirjeen vääriin käsiin joutumisen vuoksi, saa verenpaineeni kohoamaan. Alle viidenkympin ostoksia tekemällä joku olisi voinut näppärästi tyhjentää tilini. Ja koska vanha kortti olisi ollut vielä kuun loppuun voimassa, olisin tuskin huomannut mitään ennen kuin saldo olisi mennyt punaisen puolelle.

Tällä kertaa muuten niin maniosti palvellut Osuuspankki ansaitsee selkääntaputuksensa mieluummin jollain järeällä teräaseella.

Loppukevennykseksi hymähdän sille, joka on hakenut blogin sisäisellä hakukoneella Kuumaa laavaa.

Posted by Henri at 14.05.04 14:29
Comments

Posti ei ehkä Suomessa katoa yhtä helposti kuin Iso-Britanniassa, mutta osoitteenmuutoksen tekemiseenhän ei myöskään vaadita minkäänlaisia henkilötodistuksia. Sen kuin vain kävelee postiin ja sanoo, että "olen Henri Block ja haluan tästä lähtien kaikki tärkeätkin kirjeeni tähän Mike Pohjolan osoitteeseen". Ja sitten vaan Visa vinkumaan.

Posted by: Mike Pohjola at 14.05.04 17:57

Taisi olla tuossa vuosi sitten kun Nordea pyysi lupaa/ilmoitti postittavansa seuraavan kortin asiakkaille, jos näillä ei ole mitään sitä vastaan. Itse lähetin mukana olleen postituskieltokirjeen pankille ja nyt saan tahtoni mukaan jälleen käydä oikein pankissa hakemassa korttini.

Posted by: Teemu at 17.05.04 09:59