toukokuu 09, 2004

Kulutushysterian syövereissä

Lauantaina Jaakko kaappasi minut lihaksikkaaseen kainaloonsa ja juoksutti minua keskustan vaatekaupoissa nostellen hyllyiltä ja rekeiltä toinen toistaan "houkuttelevampia" vaatteita. Aamuiset kieltäytymisharjoitukseni - "Ei. Ei. Jaakko, ei. Ei!" - epäonnistuivat surkeasti mestaristrategin turvautessa shoppauskonsultaatiossaan likaisiin temppuihin ja vedotessa häikäilemättä egooni.

Ei shoppaaminen kuitenkaan millään muotoa vastenmielistä ollut, ja lopulta tuloksena löytyi takki, hattu, pari paitaa sekä KOLMET kengät. Minä en ole koskaan ostanut kolmia kenkiä samana päivänä - en ole varma olenko edes kahta paria. Jaana-Marin liityttyä joukkoomme, seurueeme päivän kenkäsaldo nousi kahdeksaan. Kaiken kaikkiaan uuteen kesäilmeeseen on oltava tyytyväinen ja konsultille kiitollinen, sillä yksin en olisi tähän pystynyt.

Ja Van Helsing? Upeaa silmäkarkkia, mutta käsikirjoitus ja varsinkin dialogi pissi niin pahasti, että edes lahjakkaat näyttelijät eivät pystyneet pelastamaan elokuvaa tyhjänpäiväisyydeltä. Muutamista loistavista hetkistään huolimatta melkoinen pettymys.

Posted by Henri at 09.05.04 21:18
Comments