toukokuu 02, 2004

Erotiikkaa

Osuin tässä pari iltaa sitten varsin onnistuneelle eroottista valokuvataidetta esittelevälle sivustolle. Norjalainen Cupido käsittelee aihetta pohjoismaisella suorasukaisuudella, ja näin ollen valitut valokuvatkin edustavat enemmän sitä sitä kuvastoa, joka minua viehättää.

Kuva-arkisto-sivulta löytyy 18 kuvaajan galleriat ja linkit kuvaajien verkkosivuille, mikäli tällaiset ovat olemassa. Kahlattavaa löytyy hieman joka lähtöön, mutta pääpaino tuntuu olevan iloisilla kuvilla, joissa kuvattavien kiihottuneisuus on ilmeistä ja hauskanpito poseeraamista tärkeämpää.

Vanhojen suosikkieni Trevor Watsonin ja Brad Wallisin (jonka parhaimmistoa saitin kuvat eivät valitettavasti edusta) rinnalle nousevat myös ennestään tutut, mutta eivät aivan niin läpikalutut, tanskalainen Allan Grynnerup (tämä kuva tuo aina hymyn huulille) ja tavallisia ihmisiä seksiä harrastamassa kuvannut amerikkalainen Michael Rosen.

Laitetaan lopuksi vielä yksi enemmän eroottinen kuin hauska kuva Allan Grynnerupilta.

Posted by Henri at 02.05.04 22:20
Comments

Joskus kauan kauan sitten, kaukana kaukana menneeisyydessä löysimme viikonloppuvietossa erään kaverimme isän Cupido-piilon. Oli jo silloin laadukasta kamaa.

Posted by: pni at 04.05.04 12:33