huhtikuu 26, 2004

Unien maailma

Viikonlopun pitkään valvomiset, loistava Kill Bill, vol.2 sekä eilen nähty kammotus Lo Strangolatore di Vienna (joka myös nimillä Meat Is Meat ja The Mad Butcher tunnetaan) sekoittuivat viime yönä unissani sellaiseksi hedelmäsalaatiksi, etteivät eksoottisemmmatkaan ainekset jääneet kaappiin homehtumaan.

Unessa tehtiin ultra-coolia väkivalta- ja vauhti-eeposta. Oli kauniita naisia, nopeita autoja, sopivasti menoa, meininkiä ja hieman romantiikkaakin. Kuvauspaikalla oli lämmintä ja kaikilla kivaa. Jossain vaiheessa heräsin ja nukahdin uudelleen, jolloin uni alkoi alusta, mutta sanoisimmeko omalaatuisesti kieroutuneena.

Rallikuski menetti avoauton hallinnan ja ajoi sen metsään väärässä kohdassa. Koko ajan oli niin kylmä, että aivastelin varmasti aivoni nenäliinaan muun töhnän mukana. Floridalaisen luksuskämpän sijasta olimme kuvaamassa jossain takametsien lahossa hirsimökissä. Eniten elokuvantekoa kuitenkin hidasti liettualainen keski-ikäiseltä John Holmesilta näyttänyt homopornotähti, joka vaati oraalista lämmittelyä ennen jokaista kohtausta, vaikka elokuvassa itsessään ei seksiä (tai muutenkaan varsinaisia suorituspaineita) ollut. Lopulta koko kuvaushenkilökunta päätyi käsirysyyn, jossa nyrkit viuhuivat ja sylki pärskyi.

Pahemminkin olisi tietysti voinut olla: olisin saattanut joutua osallistumaan vieniläiseen makkaranvalmistusprosessiin.

Posted by Henri at 26.04.04 08:35
Comments