huhtikuu 12, 2004

Neljän päivän hermolepo

Pääsiäinen ja sen kylkiäisenä saatava neljän päivän loma ovat siitä mainio asia, että viimeinkin on aikaa kaikille niille omille projekteille, joita on lykännyt koko alkuvuoden myöhemmäksi ja myöhemmäksi.

Pääsiäinen ja loma ovat toisaalta myös tilaisuus nukkua puolille päiville, valvoa koneen ääressä aamukolmeen tekemättä mitään järkevää, katsella useita elokuvia, syödä itsensä ähkyyn useamman kerran (joillain ihmisillä on erillinen jäätelövatsa, meillä on vaimoni kanssa näköjään ainakin eri vatsat sisäfilepihveille ja mantelisuklaakakulle).

Ei liene siis vaikea arvata kumpiko edellämainituista skenaarioista kohdallani toteutui. Sain sentään toteutettua erään lupaamani valokuvaprojektin, josta lisää myöhemmin. Sunnuntai-iltapäivän puolestaan vietimme räiskien pari muistikortillista söpöäkin söpömpiä teräväkyntisiä karvapalleroita. Kissakuva-allergikot saavat varoituksen, kunhan nuo kuvat tulevat esille.

Jaana-Mari sentään on saanut taas esille uusia kuvia: Blink, jatkoa Helsinki Rock Citylle ja lintuja. Oma suosikkini näistä kuvista on sympaattisen pönäkkä sorsa. (Saapas nähdä millaisia googlettajia tuo linkki tuo tullessaan.)

Posted by Henri at 12.04.04 23:30
Comments