maaliskuu 23, 2004

Xbox kolmantena pyöränä

Vaikka viikonloppuna tehty pelikonsolin ostopäätös (tai pikemminkin konsolin valinta) tulikin suoritettua pikaisesti, niin sentään niin pöhkö en ole, että menisin pelejä hankkimaan ilman taustatietoa. Onneksi minulla on valveutuneita ja asiaan paremmin perehtyneitä kavereita. Karin suosituksesta olen tutustunut Metacriticin pelisivuihin. Metacritic-palvelu kerää arvosteluja ympäri verkkoa, asettaa ne samaan (0-100) skaalaan ja laskee keskiarvon.

Vielä eilen illalla Jaana-Mari valitteli, että hänen kohtalonsa taitaa olla jäädä Xbox-leskeksi, mutta löydettyäni Play.comista kehutun Dance Stage Unleashedin ja tanssimaton epäilen, että kohtalo saattaa hyvinkin kääntää osamme toisin päin. Eniten käy kuitenkin sääliksi alakerran naapureitamme.

Itse en ole aivan ensi alkuun uusia pelejä hankkimassa (kuuluisat viimeiset sanat), vaan keskityn ainakin hetken Haloon. Arvosteluiden ja kavereiden vinkkien valossa seuraavan hankinta saattaa tosin hyvinkin olla Star Wars: Knights of the Old Republic.

Posted by Henri at 23.03.04 17:12
Comments

KotOR on hyvä valinta jos on paljon vapaa-aikaa tai selviää vähillä unilla. Tai jos on paljon vapaa-aikaa JA selviää vähillä unilla. HTH.

Posted by: Anne at 23.03.04 18:29

Vaude, kertokaa sitten, kun saa tulla tanssimaan. Nori nori nori! ;)

Posted by: Lissu at 23.03.04 23:32

Se on unleashed eikä unlimited.

Posted by: Nitpicker at 25.03.04 12:58

Kiitos korjauksesta. Johan tässä menee itsekin sekaisin, kun sama peli tunnetaan Ameriikan mantereella nimellä Dance Dance Revolution Ultramix.

Posted by: Henri at 26.03.04 09:49