maaliskuu 21, 2004

Äks-Poks ja Wee-Ämmä!

Koskapa vielä boolihöyryjen aamulla kaikkottuakin pelikonsolin hankkiminen tuntui edelleen hyvältä idealta, niin marssimme vaimoni kanssa Tunnelin Anttilaan (minne muualle?) ja yllätyimme iloisesti havaitessamme, että Xbox Crystal Pack oli viimeistä päivää tarjouksessa. Kotiin päästyämme ehdin tutustua Halon maailmaan tarkemmin vajaan tunnin, ennen kuin vieraat saapuivat ja iltapäivän ja illan pääviihdyke pääsi alkamaan.

Vajaan vuoden kestänyt viihdepainiharrastus huipentui alan suurimpaan ja kauneimpaan tapahtumaan, viikko sitten järjestettyyn Wrestlemania XX:ään, jonka katsoimme tänään hyvässä seurassa. Luvassa oli vajaat viisi tuntia hurjaa spektaakkelia, johon juonet ovat rakentuneet useiden kuukausien ajan. Ja kylläpä sen parissa viihtyikin. Hetkittäin haukottiin henkeä akrobatian edessä, välillä käsittämättömien juonikuvioiden. Taas kerran oli kaikilla kivaa, ja minä arvasin eniten matseja oikein (hyvä minä).

Nyt kun tämä huipennus on nähty, on päällimmäisenä mielessä, että tähän olisi hyvä lopettaa. Tästä ei seuraavaan viiteen vuoteen (tasanumeroiden taikaa) painitapahtuma tule suuremmaksi tai eeppisemmäksi, ja jotenkin palaaminen joka viikkoisen tv-sarjan pariin alkaa maistua hieman puulta. Katsotaan mitkä ovat fiilikset parin viikon päästä, tai viimeistään seuraavan ison tapahtuman aikoihin. Ei WMXX varmasti viimeiseksi näkemäkseni urheiluviihdetapahtumakseni jäänyt, mutta luulen, että nyt on hyvä jäähdytellä.

Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että nyt on taas himpun verran enemmän aikaa elokuville, valokuville ja nyt uusioharrastuksena pelaamiselle. Illan päätteeksi Tuomas esitteli mihin kaikki se vaiva, kollektiivinen lahjakkuus, raha ja aika on uponnut. Olen enemmän kuin vakuuttunut.

Posted by Henri at 21.03.04 22:50
Comments

Haistakaa vittu

Posted by: kissa at 31.03.04 15:23