maaliskuu 10, 2004

Salapoliisi laulaa... niin minäkin

Oujes! Fanipoika minussa pomppasi juuri kattoon, mikä on sentään aika korkealle tässä vanhassa tehdashallissa. Play.com listaa Dennis Potterin The Singing Detectiven sivuillaan. Tästä teoksesta maksan heti täyden hinnan.

Paitsi... että siinä ei ole tekstitystä, ja Potterin kieli on sen verran eläväistä, että se ansaitsee tulla ymmärretyksi kaikessa komeudessaan. Mahdollisessa skandinaavisessa julkaisussakaan tuskin on tekstejä englanniksi. Jenkeissä on näköjään myynnissä kolmen levyn erikoispainos, mutta siinäkään ei ole tekstejä kuin täkäläisten televisioiden tukemattomassa closed-captions-formaatissa.

Playstä löytyy myös toinen tulossa oleva nostalginen tv-sarja, Clawellin kirjaan perustuva Shogun. Nuorna miehenä pidin kovasti Clawellin Japaniin ja Hong Kongiin sijoittuvista kirjoista. Tästä pitkästä minisarjasta en muista nähneeni kuin vilauksia sieltä ja täältä. Chamberlainin Riku on kuitenkin ollut aina näyttelijänä sydäntäni lähellä, joten on hyvinkin mahdollista, että tämä paketti pääsee meidänkin hyllyämme koristamaan ja sieluamme virkistämään.

Posted by Henri at 10.03.04 14:17
Comments

Closed Captionsit saa näkymään aika monella tietokoneen DVD-toistosoftalla. Ei muutakuin kaverilta läppäri lainaan ja katsotte sillä sarjan.

Posted by: Matti at 12.03.04 09:09

Niinpä tietysti. Kiitos vinkistä. Kunhan se uusi duuniläppäri saapuu, niin on sillekin sitten tiedossa "hyötykäyttöä".

Posted by: Henri at 12.03.04 11:26