helmikuu 12, 2004

KKK-K

Silläkin uhalla, että lukijakunta turtuu Kuukkeleihin, niin puutun aiheeseen vielä kerran kiellon päälle. Kun hienovarainen sivupalkkilinkkini ei motivonut Hinkua aloittamaan uudelleen, niin pohdin, josko vuoden 2003 parhaan blogin Kuukkeli olisi tarpeeksi käynnistämään Käytöskukan uudelleen.

Perustan täten Kultainen Kuukkeli Käytöskukalle -Kansanliikkeen.

Seuraavaksi... jotain aivan muuta.

Posted by Henri at 12.02.04 17:21
Comments

Örrör? Mikä sivupalkki? Ai tuo tuossa. Hui. Nyt kasasit (sic) hirvittävät paineet vanhan niskaan.
No eikun oikeesti, ei Käytöskukka täysin lopahda vaikka onkin ollut ikuisuudet hiljaa. Se vain odottaa aikaa parempaan. Nyt ei vain olla bloggaustuulella. Varastin muuten tuon oivan ilmauksen teidän talonne kulmilla olevan epämääräisen alusvaate-lyhyttavaraliikkeen ikkunasta. Siellä oli kerran keskellä päivää ovessa kyltti haparoivalla käsialalla: "en ole nyt kaupa tuulella." Mahdatko tietää, mitä kauppaa tarkoitan? En tosin ole varma, onko jo mennyt konkkaan, mutta kyllä se siinä vielä joku vuosi sitten oli...

No mutta hei, kiitos tästä ylenpalttisesta huomiosta, mutta eiköhän jätetä ne kuu-ukkelit noille aktiivisille. Ehkä tämä tietokin jo oli riittävä potku.

Posted by: Hinku at 12.02.04 23:43

Tiedän täsmälleen mistä alusvaateliikkeestä puhut. Kävimme kerran Jaana-Marin kanssa kurkistamassa ovesta sisään, ja "epämääräinen" on juuri oikea sana.

Ymmärtääkseni omistaja-myyjä, joka oli ei loppuaikoina ollut kovinkaan usein "kauppa tuulella" jäi viimein eläkkeelle.

Posted by: Henri at 13.02.04 09:50