tammikuu 02, 2004

Barbeja ja muita linkkejä

Ylempi jenkkituomioistuin on päättänyt, että Barbie-nukkeja saa käyttää parodioissa ja taiteessa. Tämä on kokolailla voitto sananvapaudelle ja ansaittu tappio ahneille suuryrityksille. (Sikäli mikäli Geocitiesin sivuille koskaan pääsee, niin sieltäpäin löytyy tätä kiistanalaista Forsythen Barbie-taidetta.

Vaikka Mattel sanookin, että aivan kaikkeen Barbien hyväksikäyttöön hekään eivät aio suostua, niin kyllä tämä aikalailla vapauttaa sekä enemmän että vähemmän vakavasti otettavien taiteilijoiden kädet erilaisiin kokeiluihin, kuten Barbie-pornoon, Paris Hilton -Barbieihin, itsemurhapommittaja-Barbieihin, ja Barbie-disektioon.

Viimeisinpänä viritelmänä: Barbie - Suvaitsemattomuus-kokoelma.

Muissa uutisissa tänään: Brasilia aloittaa yhdysvaltalaisten lentomatkustajien sormenjälkien keräämisen, valokuvaamisen ja rekisteröinnin. Tuomari Julio Sebastiao da Silva ehkä hieman liioittelee Hitler-korttinsa kanssa, mutta kuten eräs linkkiä kommentoinut henkilö totesi, Natsi-Saksakin aloitteli keräämällä mahdollisimman täydellisen rekisterin kansalaisistaan, jotka koettiin epäilyttäviksi. Esimerkin näyttäjänä Brasilialaiset ovat siis oikealla asialla.

Star Wars 30 sekunnissa

Japanilainen tv-sarja kolmesta amerikkalaisesta mallinukesta, jotka ovat muuttaneet japaniin. Vain Japanissa. Ja näiden ihmisten mielestä Janne on omituinen. No, kyllähän Janne on.

Re-Date.comin mukaan minä olen himpun verran päälle miljardi sekuntia vanha. Tai reilun yhden Saturnuksen vuoden. Vuonna 2005 täytän 400 kuukautta ja 2010 minusta tulee 10 miljoonaa minuuttia vanha.

Ja jos tässä ei ollut tarpeeksi tälle illalle, niin laitetaan menneen juhlapyhän kunniaksi vielä jouluinen mainos.

Posted by Henri at 02.01.04 23:17
Comments