joulukuu 09, 2003

Valokuvasivut muuttivat viimein

No niin, verisen taistelun jälkeen Gallery suostui yhteistyöhön ja vanhojen valokuvasivujen kuvat on nyt päivitetty sekä Jaana-Marin että minun albumeihini. Jaana-Mari, joka myös "Pakkomielle-tyttönä" tunnetaan, vietti eilisen editoimalla 370 kuvaansa oikeille paikoilleen ja kirjoittamalla niille kuvaustekstit. Uusiakin kuvia on kansioihin jo eksynyt.

Minun kuvani ovat sen sijaan, vaikkakin oikeissa albumeissa, niin vielä hiukan hujan hajan. Molempien sivujen ulkoasu on vielä varsin askeettinen, mutta eiköhän niille hiukan krumeluuria ajan kanssa ilmesty. Nyt kuitenkin on taas sellainen fiilis, että mieluummin uusia kuvia esille, kuin vanhojen kanssa pulaamista. Ja onhan sinne joukkoon jo eksynytkin sellaisia kuvia, joita vanhoilla sivuilla ei ollut.

Uutena kuvakokonaisuutena olemme avanneet albumin kuville, joita olemme ottaneet yhteisvoimin taiteilijanimellä "Block & Block". Ensimmäinen setti pitää sisällään parhaimmistoa Jaakon marraskuisten cocktail-kutsujen kutsukorttia varten otetuista kuvista. Hyviä kuvia on lisääkin, mutta nuo olivat valmiiksi käsiteltyinä.

Palaute on enemmän kuin tervetullutta - joko tähän tai itse galleria-sivuille kuvien yhteyteen.

Seuraavaksi keskittynen saamaan esille viimein ne Passport to Pain -kuvat, ja lisäämään hääkuvagalleriaan viimekesäisen hääkeikan sadon. Ja onhan minulla varastossa vähäpukeisia neitoja loppukesäisessä metsässä. Ja Linnanmäkikuvia, mutta ketäs ne kiinnostavat, kun kukaan ei niissä nakuile.

Photography by Block&Block

Posted by Henri at 09.12.03 23:35
Comments