joulukuu 02, 2003

Kommunikoi naisesi kanssa

Eilisillan elokuvaksi päätyi Almodóvarin Hable con ella, joka on levännyt hyllyssä katsomattomana toisenkin hetken. Ei tämä aivan Todo sobre mi madren tasoa ollut, mutta huikea hieno ja tunnelmallinen elokuva silti. On aina ilahduttavaa nähdä pienimuotoisia, hahmolähtökohtaisia elokuvia. Näyttelijät osasivat hommansa ja jokin espanjalaisessa maailmankuvassa (sitä pakollista härkätaistelua lukuunottamatta) viehättää minua suuresti.

Illalla juttelin oman naiseni kanssa ja päädyimme tähän ja tähän. Jos te, verkkolokiani lukevat pienet pirpanat olette oikein kiltisti, niin lupaamme yhdistää hankintamme kaikkia osapuolia visuaalisesti tyydyttävällä tavalla ja jopa julkaista lopputuloksen jossain muodossa.

Posted by Henri at 02.12.03 12:47
Comments

En ole varma miksi tänne eksyin, mutta hyvä että uudet tekstit ovat nykyään ylhäällä. Voisin muuten Jaana-Marille suositella mainiota korsetintekijää, joka tekee omien toiveiden mukaan oikein kaunista jälkeä - lähetänkö yhteystiedot sähköpostitse?

Posted by: Heidi at 03.12.03 02:57

Kadun luultavasti vastaustani, mutta anna tulla vaan. ;-)

Posted by: Henri at 03.12.03 09:59

Hable con ella ei mielestäni ole pienimuotoinen, ei niin mitenkään. Päinvastoin, se on hahmolähtöinen spektaakkeli, joka kasvaa boleron lailla.

Posted by: J-Ko at 03.12.03 11:03