joulukuu 01, 2003

Erinomaista asiakaspalvelua

Muutamaa harvaa (New York Cameran käsittämätön viivyttely tulee ensimmäisenä mieleen) poikeusta lukuunottamatta olen nettikauppojen asiakaspalvelua tarvitessani myös erinomaista sellaista saanut. Viimeksi CD-Wow:sta tilaamani Heron kahden levyn painos osoittautui molemmilta levyiltään virheelliseksi erään kuuluvaksi.

Lähetin aiheesta sähköpostia, ja muutaman tunnin päästä minulle oli lähetetty tarkat ohjeet, siitä kuinka minun tulisi toimia saadakseni rahani takaisin. Levy brittiläiseen palautusosoitteeseen, ja muutaman päivän päästä sain sähköpostin, jonka mukaan luottokorttiani oli hyvitetty levyn hinnalla. Samalla sain kahden punnan arvoisen alennuskupongin hgyvitykseksi postikuluista. Ikävää, että Hero jäi vieläkin näkemättä, mutta ystävällisestä ja nopeasta palvelusta jäi hyvä mieli.

Nyt kun luottokortin laskutuskausi vaihtuu, niin pääsen viimein tilaamaan ne muutamat viime kuussa rästiin jääneet ostokset, kuten Lord of the Rings: The Two Towers:in neljän levn painos, Eddie Izzard: Sexie, Rammstein: Lichtspielhaus ja muutama muunkin dvdeen. Kun tähän päälle lasketaan himoitsemani uusi linssi ja vaimon ylellinen lahjus, niin veronpalautuksesta taitaa jäädä juuri sopivasti rahaa kotivakuutukseen, televisiolupaan ja BlockBlock.netin vuosimaksuun. Ah, tätä kulutusjuhlaa.

Posted by Henri at 01.12.03 14:45
Comments